Payday Loans

KAYSERİ GÜNDEM | Mehmet Altuner toprağa verildi

Telekomünikasyon Kurumu Sektörel Araştırma ve Stratejiler Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Altuner (50), geçtiğimiz gün Ankara´da hayatını kaybetti. Altuner için daha önce görev yaptığı Erciyes Üniversitesi´nde tören düzenlendi.

200804031828.jpg

Kanser hastalığı nedeniyle uzun süredir Ankara’da tedavi gören ve önceki gün hayatını kaybeden eski Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi de olan Telekominikasyon Kurumu Sektörel Araştırma ve Stratejiler Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Altuner, memleketi Kayser i’de düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Altuner için ilk olarak Mühendislik Fakültesi önünde bir tören düzenlendi. Törene, ailesi, yakınları, arkadaşları ve akademisyenler katıldı.

 

Törende konuşan Erciyes Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim Uzmay, Mehmet Altuner’in bu memleket için yaptığı hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağını kaydetti.Mehmet Altuner’in cenazesi, Hunat Camiiinde kılınan cenaze namazının ardından Talas ilçesi Cemil Baba mezarlığına defnedildi.

[Kaynak KAYSERİ GÜNDEM ]